Prehranska dopolnila in boljše počutje

Sem človek, ki da veliko na svoje počutje. Žal pa je tudi pri meni prišlo obdobje utrujenosti. Najprej na to nisem gledala zaskrbljeno, ko pa moje utrujenosti ni bilo konca, me je začelo skrbeti. Skrbelo me je, da sem bolana. Ko sem se nekaj dni vrtela v teh mislih, sem vedela, da moram nekaj narediti. Negativne misli so stvari in moje počutje se poslabšale. Tako sem se odločila, da si sama preverim kri in če bo kri ok, potem bom pomirjena. 

Prehranska dopolnila in boljše počutje

Moja kri je bila ok in tako sem iskala rešitve naprej. Prišla sem do spoznanja, da bodo pri meni prišla v poštev prehranska dopolnila. Nikoli prej nisem uživala nobenih prehranskih dopolnil. To je bilo zame prvič.

 

Kako izbrati prava prehranska dopolnila?

To je bil zame pravi izziv. Odločila sem se, da pogledam iz tega vidika, kako slabo se počutim in kaj človek v mojih letih potrebuje. Ni bilo težko, na spletu je vse lepo razloženo. Tako sem lahko prebrala, kaj moje telo v teh letih potrebuje in tako tudi znala izbrati prehranska dopolnila

Morala sem še samo vedeti, od koga bom prehranska dopolnila kupila. To pa je bilo težje. Na trgu je res veliko ponudnikov in če nimaš izkušenj, potem je še toliko težje. Poklicala sem svojo prijateljico, katere mama dela v lekarni in zaupala njej. Sedaj imam doma prehranska dopolnila, ki jih uživam vsak dan. Ker še ni minilo veliko časa, vam ne znam povedati, ali mi pomagajo ali ne. Vem pa to, da sem jih potrebovala in da danes živimo v času, ko so prehranska dopolnila pomembna pri našem zdravju. Zato sem vesela, da sem se tako odločila. Pa še dobro izbrana prehranska dopolnila imam. Sedaj bom pojedla ta, potem pa bom videla, kako naprej. Verjetno bom naredila eno kratko pavzo in potem spet nadaljevala eno kuro.