Gucci je danes postal res zelo popularen in ga vidimo že na marsikaj

Ko sem še hodila v srednjo šolo sem videla, da so bile takrat ročne ure res zelo popularne. Res so jih nosili čisto vsi, ki sem jih poznala. Tudi, ko sem hodila po hodniku do naslednje učilnice, sem videla, da je imela vsaka druga punca in vsak drugi fant neko ročno uro. Videla pa sem tudi, da so imeli kar precej drage ure glede na to, kako so izgledale. Izgledale so res zelo dobro in ravno zato sem predvideval le, da so bile precej drage. Malce sem šla brskati po spletu ravno toliko, da sem videla, koliko bi stala ena takšna ura, če bi si jo želela kupiti jaz. Ugotovila sem, da je večina ljudi v tisti šoli nosilo ravno Gucci ure. Bila sem zelo presenečena, da je to postalo tako popularno in seveda me je zanimalo, zakaj.

Ugotovila sem, da so Gucci ure res zelo kvalitetne ure in dobre in ni čudno, da so si vsi na moji šoli želeli ravno takšno. Ko sem gledala tisto spletno stran sem si kar naenkrat zaželela tudi jaz Gucci uro. Ugotovila sem, da bi mi lahko prišla prav, saj nimam niti ena ure in vem, da bi jo lahko res dobro izkoristila. Nisem točno vedela, ali si jo lahko privoščim in ravno zato sem si jo nekako zaželela za rojstni dan. Moji starši so rekli, da je to skoraj nemogoče, saj so ure zelo drage. Ko sem jim povedala, kaj vse ura vsebuje in kako zelo bi bilo to dobro. Za mene so se malo omehčali.

Gucci je danes postal res zelo popularen in ga vidimo že na marsikaj

Nisem morala verjeti svojim očem, a za rojstni dan sem res dobila ročno uro od firme Gucci. To je bil za mene najboljši rojstni dan do sedaj in ta ura je definitivno nekaj, kar nosim vsak dan. Še dandanes mi ta ura dela res brezhibno in nisem rabila nobenih popravil, kljub temu, da jo nosim vsak dan in vsepovsod. Res je zelo trpežna in kvalitetna ura.…

Delovna obutev je za marsikoga nekaj novega

Ko sem še hodila na faks sem rabila neko študentsko delo, saj sem morala sama zase finančno poskrbeti. Skozi srednjo šolo so me starši dajali nekaj denarja in pa imela sem tudi štipendijo. Ko pa sem prišla na faks pa se je to seveda spremenilo, saj nisem več imela štipendije in tudi starši so mi rekli, da bi bilo dobro, da si najdem neko zaposlitev oziroma neko študentsko delo. Mislila sem, da je torej zelo dobra ideja, saj bi se tako naučila delati z denarjem in postala bi malce bolj samostojna. Našla sem službo v neki tovarni, kjer sem samo prelagala škatle iz ena traku na drugega. Načeloma je bilo delo res zelo dobro plačano, a definitivno se nisem videla tam za vedno.

Bilo mi je zelo zanimivo, da sem morala imeti delovno obutev. Za to sem seveda prvič slišala in mi je bilo popolnoma jasno, zakaj bi v tovarni bila potrebna delovna obutev. Šef mi je obrazložil, da glede na to, da bom stala na nogah po cele dneve, je zelo pomembno, da stojim na udobnih tleh oziroma na udobnem podplatu. Zato je imela tista tovarne delovno obutev in delovna obutev je bila obvezna za čisto vsakega delavca. Delovna obutev je bila tudi preskrbljena iz strani delodajalca in ta je res poskrbel, da smo imeli vsi zelo dobro obutev in da je bila ta delovna obutev vedno na naših nogah.

Delovna obutev je za marsikoga nekaj novega

Ta delovna obutev, ki sem jo imela jaz, je bila res zelo udobna in res me je presenetila, da se tudi to šteje pod delovno obutev, saj je šlo za navadne športne čevlje. Vedno sem si predstavljala, da je delovna obutev bolj za tista delovna mesta, ki so seveda bolj nevarna, kot so na primer gasilci ali pa kakšni gozdarji. Zelo hitro sem se naučila, da temu ni tako in da je delovna obutev lahko preprosto ena športna obutev. Za vse čevlje pa sem bila definitivno zelo hvaležna, saj me na koncu dneva niso bolele noge in moja hrbtenica ni trpela.…