Gucci je danes postal res zelo popularen in ga vidimo že na marsikaj

Ko sem še hodila v srednjo šolo sem videla, da so bile takrat ročne ure res zelo popularne. Res so jih nosili čisto vsi, ki sem jih poznala. Tudi, ko sem hodila po hodniku do naslednje učilnice, sem videla, da je imela vsaka druga punca in vsak drugi fant neko ročno uro. Videla pa sem tudi, da so imeli kar precej drage ure glede na to, kako so izgledale. Izgledale so res zelo dobro in ravno zato sem predvideval le, da so bile precej drage. Malce sem šla brskati po spletu ravno toliko, da sem videla, koliko bi stala ena takšna ura, če bi si jo želela kupiti jaz. Ugotovila sem, da je večina ljudi v tisti šoli nosilo ravno Gucci ure. Bila sem zelo presenečena, da je to postalo tako popularno in seveda me je zanimalo, zakaj.

Ugotovila sem, da so Gucci ure res zelo kvalitetne ure in dobre in ni čudno, da so si vsi na moji šoli želeli ravno takšno. Ko sem gledala tisto spletno stran sem si kar naenkrat zaželela tudi jaz Gucci uro. Ugotovila sem, da bi mi lahko prišla prav, saj nimam niti ena ure in vem, da bi jo lahko res dobro izkoristila. Nisem točno vedela, ali si jo lahko privoščim in ravno zato sem si jo nekako zaželela za rojstni dan. Moji starši so rekli, da je to skoraj nemogoče, saj so ure zelo drage. Ko sem jim povedala, kaj vse ura vsebuje in kako zelo bi bilo to dobro. Za mene so se malo omehčali.

Gucci je danes postal res zelo popularen in ga vidimo že na marsikaj

Nisem morala verjeti svojim očem, a za rojstni dan sem res dobila ročno uro od firme Gucci. To je bil za mene najboljši rojstni dan do sedaj in ta ura je definitivno nekaj, kar nosim vsak dan. Še dandanes mi ta ura dela res brezhibno in nisem rabila nobenih popravil, kljub temu, da jo nosim vsak dan in vsepovsod. Res je zelo trpežna in kvalitetna ura.