Kava je sedaj že kar nekaj časa moj najljubši napitek

Ko sem začel študirati matematiko, kar pa je zelo zahteven študij, sem spoznal, da sem bil veliko krat zelo zaspan, saj mi je primanjkovalo spanca. To pa je vplivalo na moje sledenje in pa fokus na samemu faksu med predavanji in vajami, saj se sploh več nisem moral skoncentrirati. Zato pa sem takrat začel piti kavo.

Kava pa mi je zelo pomagala, saj mi je dajala potrebno energijo, ki sem jo potreboval, da sem se lahko nato odpravil na faks, poln energije in sem lahko nato tudi veliko lažje in pa bolje sledil pouku. Tako pa sem se kar navadil, da sem se vsako jutro zbudil nekaj minut prej, tako da sem si lahko pripravil in pa spil kavo.

Ko pa sem prispel na faks, pa se pitje kave še ni končalo. Tako pa me je tista prva jutranja kava, držala skoncentriranega in pa naspanega nekje do 11h ali pa 12h. Nato pa sem se odpravil na hodnik naše univerze, kjer pa smo imeli kavo mat. Tukaj pa sem si lahko nato pripravil še drugo kavo dneva, katera pa mi je pomagala, da sem lahko skoncentriran ostal še na ostalin učnih urah.

Kava je sedaj že kar nekaj časa moj najljubši napitek

Ko pa sem prispel domov, pa me je po navadi pričakala še moja zadnja kava dneva. Ta pa mi je nato dala vso potrebno energijo, ki sem jo potreboval, da sem še opravil delo, ki sem ga imel doma, kar pa je bilo lahko delo za študij, služba, oziroma študentsko delo, ali pa kaj drugega.

No tako pa mi je kava med mojimi študentskimi leti res zelo pomagala, tako da sem lahko bil vsako uro na faksu skoncentriran, ter sem tako lahko sledil pouku, kar pa se je potem poznalo na rezultatih izpitov.