Team building za podjetja je lahko nekaj res zelo zabavnega

Nekaj časa nazaj smo v podjetju imeli res zelo veliko stresnih situacij. Ko se je vse to skupaj končalo, smo bili enostavno vsi utrujeni. Noben od nas nekako ni želel iti na dopust, saj smo ga hoteli prihraniti za kakšen boljši trenutek, a hkrati smo bili res izmučeni in nismo vedeli, kaj narediti. Šef se je odločil, da bomo imeli nek zabaven team building za podjetja za podjetja. Team building za podjetja za podjetja je definitivno nekaj, na kar jaz ne bi pomislila, a hkrati je rekel, da bo to vse skupaj zabavno in zato sem začela malo bolj poslušati.

Team building za podjetja je lahko nekaj res zelo zabavnega

Šef se je odločil, da bo team building za podjetja za podjetja pri nas potekal tako, da bomo šli na bowling. Bowling je definitivno nekaj, kar že zelo dolgo časa nisem igrala in ravno zato sem se tega Team building za podjetja za podjetja res veselila. Lepo so odločeni enkrat sredi tedna, da bomo šli na bowling in tako smo se tudi tisti dan odpravili. Tisti dan smo vsi res močno uživali in bili smo presenečeni, da nam lahko en tak dan povrne vso energijo, ki smo jo izgubili v tistem obdobju stresa. Šef je bil zelo vesel, ko je videl nasmehe na naših obrazih in ko je ugotovil, da je team building za podjetja za podjetja pri nas uspel. Seveda smo bili tudi mi zelo veseli in ponosni na našega šefa, da si je izmislil nekaj tako dobrega.

Rekli smo mu da bi to morali večkrat ponoviti, saj nam bi tako prineslo še dodatne energije za stresne situacije, ki bodo prišle v naprej. Šef se je takoj strinjal s to idejo in seveda smo se odločili, da bomo team building za podjetja za podjetja imeli večkrat na leto. S tem smo se vsi strinjali in z odločitvijo smo bili res zelo zadovoljni. To je definitivno nekaj, kar bi moralo imeti čisto vsako podjetje. Mi smo začeli malo pozno, a smo vsi zelo veseli, da smo sploh začeli s tem.…